Hello 5G! De iPhone 13 & de nieuwe iPad mini voor uw business (Keynote Apple)

15 September 2021 Apple 2 min
Hello 5G! De iPhone 13 & de nieuwe iPad mini voor uw business (Keynote Apple)
Foto : Apple newsroom

Ze zijn er. De iPhone 13 met een nieuwe A15 Bionic chip en de nieuwe iPad. 5G-connectiviteit gegarandeerd. Dit werd o.a. aangekondigd tijdens de keynote van dinsdag 14 september. Mobitel heeft het voor u gevolgd.

De belangrijkste zaken:

  • De iPhone 13 is verkrijgbaar in 4 formaten: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.
  • De Apple Watch Series 7 kreeg een facelift en software-updates.
  • Twee nieuwe iPads
  • (De AirPods 3 zijn voor later…)

iPhone 13 Pro

Aan de buitenkant is er niet veel veranderd, maar het is de binnenkant die telt! De iPhone 13 Pro is voorzien van de A15 Bionic chip met een krachtigere processor (50% krachtiger dan de concurrentie volgens Apple).

Laten we daarom overgaan naar het grote nieuws: de 6,1-inch en 6,7-inch iPhone 13 Pro- en Pro Max-schermen zijn voorzien van ProMotion adaptieve display. Zij hebben een vernieuwingsfrequentie (het aantal malen per seconde dat het scherm een nieuw beeld kan weergeven) van 120 Hz. Ze zijn ook 5G-ready of course!

De nieuwe iPad mini

Een groter scherm en een vernieuwd design. Uw werknemers zullen het geweldig vinden. De nieuwe iPad Mini van Apple heeft een geheel nieuw ontwerp dat lijkt op de iPad Air die in 2020 is uitgebracht. U kan rekenen op de optie 5G-connectiviteit (jaja!), een 8,3-inch scherm, een Touch ID-sensor op de aan/uit-knop, een USB-C-poort en een 12MP ultrawide frontcamera die de Center Stage-technologie van Apple ondersteunt (om de ultrabrede camera aan de voorkant aan te passen tijdens FaceTime-videogesprekken). Fan van de tweede generatie Apple Pencil ? Die wordt ook ondersteund en kan magnetisch aan de zijkant van de tablet worden bevestigd.

Apple in Business

De hardware, software, devices en diensten van Apple geven uw medewerkers alle middelen in handen om waar dan ook hun werk te doen of creatieve ideeën écht in de praktijk brengen.

Op zoek naar nog meer informatie of wil u investeren in Apple devices voor uw business? Ontdek wat Apple voor uw business kan betekenen en vraag Mobitel om Apple devices op maat van uw organisatie te implementeren.

Neem vrijblijvend contact op