Home » News

Op zoek naar informatie om de juiste keuze te maken voor uw ICT-infrastructuur, vaste telefonie en mobiele oplossingen?
Bekijk dan zeker onze blogposts voor stof tot nadenken en om uw ervaring een boost te geven. Veel leesplezier!

22 Sep 2023
Samsung 3 min

Tijdsnood is een hardnekkig symptoom van het moderne bedrijfsleven. Alles moet sneller, sneller en liefst nog een beetje sneller. Maar diep vanbinnen weet je ook dat er waarheid zit in het oude spreekwoord: ‘haast en spoed is zelden goed’. Geen zin om constant de evenwichtsoefening tussen kwaliteit en kwantiteit te maken? Ontdek hier vijf tools van Samsung die elk een stukje van je zorgen wegnemen. Zo werkt je bedrijf tegelijkertijd productiever en met minder tijdsdruk.

19 Sep 2023
Apple 2 min

De meest recente keynote van Apple bevat een explosieve cocktail van nieuwe functies voor iPhone 15 en 15 Plus, met een vleugje titanium en een snufje super megazoom. Maar dat is nog niet alles! Dubbeltikken voor de Apple Watch. Are you ready for this?

29 Aug 2023
Solutions 4 min

De termen ‘BYOD’ en ‘CYOD’ komen steeds vaker terug. Voor een IT-, HR- of telecommanager is het cruciaal om deze concepten en hun mogelijke impact op een zakelijke omgeving te begrijpen. In dit artikel gaan we dieper in op BYOD (Bring Your Own Device) en CYOD (Choose Your Own Device) om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

08 Aug 2023
Tech 3 min

Of je nu voortdurend onderweg bent of IT-verantwoordelijke bent, het is essentieel dat de batterij van bedrijfslaptops en -smartphones lang meegaat. Geef onze professionele tips door aan je gebruikers, zodat ze hun apparaten langer kunnen gebruiken voordat ze ze moeten opladen. Zo blijven ze altijd en overal verbonden.

02 Aug 2023
Tech 3 min

Laten we eerlijk zijn: technologie evolueert snel en kmo's willen hun flexibiliteit maximaliseren. De gemene deler? Digitale oplossingen, natuurlijk. Er bestaan echter veel misvattingen over cloud computing en mobiele oplossingen. We helpen je om een weloverwogen beslissing te nemen.

13 Jul 2023
Tech 3 min

12345678. Wat vind je van dit wachtwoord? Heel simpel, maar het is nog steeds het meest gebruikte wachtwoord, samen met Azerty, Mama of een combinatie van de naam van je hond en je geboortedatum. Dan maar een meer ingewikkeld wachtwoord: 4p83mDXJy4G2pv. Onverslaanbaar? Toch niet. Een computer heeft slechts 30 seconden nodig om het te kraken. Wachtwoorden liggen aan de basis van meer dan 80% van alle online veiligheidslekken. Ook in je bedrijf. Say hello to Passkey, het authenticatiesysteem van de toekomst.

20 Jun 2023
Tech 3 min

Onlangs installeerden we Samsung Frames in verschillende ruimtes van onze kantoor. Een stap die elk bedrijf zou moeten nemen als onderdeel van digitalisering, nietwaar? Het implementeren van moderne technologieën biedt tal van voordelen voor jou als bedrijfsleider en je medewerkers. Hier volgen enkele tips en een handig checklist.

09 Jun 2023
Apple 2 min

Vision Pro, iOS 17, macOS 14... heel wat nieuwe aankondigingen van Apple en dus veel nieuwe informatie. Wat moet je onthouden om Apple optimaal te gebruiken in je bedrijf? Hier geven we een overzicht van enkele aankondigingen en vragen we de mening van de experts bij Mobitel.

22 May 2023
Tech 3 min

Samsung en Apple zijn twee merken in de voorhoede van de technologiemarkt. De kans is dus groot dat je ze overweegt voor je onderneming. Twijfel je welk merk het best bij je bedrijf zou passen? Ga je voor de innovatieve technologie van Samsung of spreken de strakke producten van Apple je meer aan? Lees mee.