Home » News

Op zoek naar informatie om de juiste keuze te maken voor uw ICT-infrastructuur, vaste telefonie en mobiele oplossingen?
Bekijk dan zeker onze blogposts voor stof tot nadenken en om uw ervaring een boost te geven. Veel leesplezier!

05 May 2022
Apple 3 min

iPads zijn voor mobiele werknemers een eenvoudige en duurzame oplossing om veldwerk efficiënt uit te voeren. Hierom zijn ze een meerwaarde voor je business. 

04 Mar 2022
Solutions 2 min

Het Repair Team is een van de laatste innovaties bij Mobitel. Een in-house service voor de B2B-klanten voor het herstellen van smartphones, tablets en laptops. Een interview met Mortada Aadmi, manager van het Repair Team.

24 Feb 2022
Samsung 3 min

Wat maakt de Z Fold 3 en Z Flip 3 ideale B2B tools voor je business? Ontdek het in dit artikel.

26 Jan 2022
Apple 3 min

2021 was een druk jaar voor Apple, zowel op het gebied van privé als professioneel gebruik. Wat kunnen we nog verwachten in 2022? Zoals altijd geeft Apple heel weinig informatie vrij en bewaart men de verrassing tot op de Keynote. Wij hebben toch al 5 aankondigingen waar wij dit jaar reikhalzend naar uitkijken kunnen identificeren…

22 Dec 2021
Tech 3 min

Sinterklaas is net het land uit en binnen enkele dagen komen we, in kleinere kring, alweer samen voor Kerstmis. Op zoek naar een fijn cadeau voor je klanten, collega’s, personeel of eender welke liefhebber van (zakelijke) tech gadgets? In de techwereld verschenen verschillende (business) gadgets die leuk zijn om te geven én om te krijgen, voor ieders’ budget.

30 Nov 2021
Solutions 3 min

De field service ondervindt de voordelen van mobiele technologie. Innovatieve mobiele oplossingen nemen frustraties weg, besparen field medewerkers tijd en doet hun productiviteit stijgen.