Home » News

Op zoek naar informatie om de juiste keuze te maken voor uw ICT-infrastructuur, vaste telefonie en mobiele oplossingen?
Bekijk dan zeker onze blogposts voor stof tot nadenken en om uw ervaring een boost te geven. Veel leesplezier!

22 May 2023
Tech 3 min

Samsung en Apple zijn twee merken in de voorhoede van de technologiemarkt. De kans is dus groot dat je ze overweegt voor je onderneming. Twijfel je welk merk het best bij je bedrijf zou passen? Ga je voor de innovatieve technologie van Samsung of spreken de strakke producten van Apple je meer aan? Lees mee.

08 May 2023
Solutions 3 min

De cloud wint aan populariteit, met name bij kmo’s. De grote flexibiliteit, uitstekende beveiliging, de lagere kostprijs en de integratie van VoIP (Voice over IP) zorgen ervoor dat deze manier van werken bij kmo’s steeds vaker de voorkeur heeft over infrastructuur in eigen beheer. Is jouw bedrijf klaar om te migreren naar de cloud? In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van cloud computing en waarom de cloud essentieel is in het digitale tijdperk.

21 Apr 2023
Samsung 3 min

Je fleetmanagement digitaliseren? Met de Samsung Knox Suite van Samsung is het eenvoudiger dan je denkt. In dit blogartikel nemen we de voordelen van de Samsung Knox Suite onder de loep en ontdek je hoe je deze oplossing samen met Galaxy Tablets in je eigen bedrijfsprocessen kunt integreren voor een efficiënter fleetmanagement.

06 Apr 2023
Apple 3 min

IT-manager? HR-manager? CEO? Twijfel je nog om je vloot laptops in te ruilen voor een Mac, met de vele voordelen die Apple-computers bieden? Hier zijn 7 argumenten die je zeker zullen overtuigen. Challenge accepted?

02 Mar 2023
Tech 3 min

Klaar om het onderscheid te maken tussen wat waar is en wat niet in de tumultueuze wereld van de 5G-technologie? Met zoveel geruchten die de ronde doen, is het gemakkelijk om te verdwalen in een doolhof van mythen en verkeerde informatie. Laat ons u wegwijs maken in 7 veel voorkomende mythes over 5G.

28 Nov 2022
Tech 2 min

Zal de eSIM binnenkort de fysieke simkaart vervangen? Daar lijkt het wel op, want de digitale versie is sterk in opmars. Maar wat is een eSIM nu precies, hoe werkt het en welke toestellen zijn al geschikt voor deze beloftevolle opvolger? In deze blog lees je alles over de nieuwe technologie en hoe jij er voordeel uit haalt.

14 Nov 2022
Tech 2 min

Beelden zijn essentieel in je marketing. Foto’s op je website, Google Bedrijfsprofiel of socialemediakanalen tonen je potentiële klanten wie je bent en bepalen de uitstraling van je merk, diensten en producten. Wil je je bedrijf presenteren met de juiste foto's of video's? In dit artikel lees je hoe je professionele beelden van topkwaliteit kan schieten om je marketing een stuk interessanter te maken. Gewoon met je smartphone!

22 Aug 2022
Tech 2 min

Mortsel - 22 augustus 2022. Mobitel, de voornaamste partner van Proximus in de regio Antwerpen, en CloudPoint, specialist in cloudomgevingen, bundelen hun krachten. Samen bevorderen Mobitel en CloudPoint de digitalisering in kmo's en grote bedrijven. De twee specialisten willen de ICT- en telecomaspecten vereenvoudigen die nodig zijn voor organisaties om in te spelen op de nieuwe manier van werken.

20 Jul 2022
Samsung 3 min

In juli 2022 lanceerde Samssung Electronics de nieuwe Galaxy XCover6 Pro, een smartphone speciaal ontworpen voor moderne businessomgevingen, krachtig genoeg om de meest veeleisende bedrijven van vandaag te ondersteunen. De XCover6 Pro biedt verbeterde mobiliteit met sterke prestaties, end-to-end beveiliging en robuuste duurzaamheid om werknemers te helpen meer uit hun apparaat te halen, waar ze zich ook bevinden.