Home » Over ons
Opgericht in 1988 mogen we ons al meer dan twintig jaar Proximus Partner noemen. Mobitel behoort dan ook tot het selecte groepje topspecialisten wanneer het gaat over mobile devices en mobile internet.

Passie voor telecom

Vanuit een passie voor telecom en een enorme servicegerichtheid biedt Mobitel alle mogelijke mobiele, vaste én ICT-oplossingen aan van Proximus. Ons gemotiveerd en ervaren team speelt gericht in op al uw telecomnoden.

Zo kan u op ons rekenen voor het overschakelen van grote groepen gebruikers naar Proximus. Wij komen ter plaatse en zetten onze zelfontwikkelde tools in om iedere overstap feilloos te laten verlopen.

Begeleiding van A tot Z

Daarnaast ontwikkelen we eigen services, gericht op de behoeften van onze klanten. Ons uitgebreid team met een passie voor telecom zorgt voor een ideale opvolging en beheer van al uw telecomnoden. Wij begeleiden u op alle vlakken van a tot z. Onze Accountmanagers komen persoonlijk bij u langs, terwijl onze Sales Support medewerkers u van dienst zijn vanuit onze vestiging te Mortsel.

Voor trainingen beschikken wij over een eigen ‘Academie’ om uw medewerkers te leren werken met de nieuwste toestellen en toepassingen. Het Techsupport team helpt u bij technische vragen en kan ter plaatse komen om oplossingen en ondersteuning te bieden.

Passie voor telecom
Passie voor telecom