Mobitel en CloudPoint bundelen krachten om digitalisering van bedrijven te stimuleren

22 August 2022 Tech 2 min
Mobitel en CloudPoint bundelen krachten om digitalisering van bedrijven te stimuleren

Mortsel - 22 augustus 2022. Mobitel, de voornaamste partner van Proximus in de regio Antwerpen, en CloudPoint, specialist in cloudomgevingen, bundelen hun krachten. Samen bevorderen Mobitel en CloudPoint de digitalisering in kmo's en grote bedrijven. De twee specialisten willen de ICT- en telecomaspecten vereenvoudigen die nodig zijn voor organisaties om in te spelen op de nieuwe manier van werken.

CloudPoint is nu 50% Mobitel

Deze kapitaalverhoging van CloudPoint door Mobitel betekent ook een alliantie tussen twee dynamische bedrijven die het belang van cloud, vaste en mobiele telefonie-oplossingen vooropstellen. Het doel van deze technologie is hybride werken efficiënter te maken en binnen handbereik van alle organisaties te brengen.

Cloud en telecom: het beste van twee werelden

De integratie van de twee partners zal een bredere dekking van de kmo- en de corporate markt mogelijk maken, zodat bedrijven kunnen profiteren van een one-stop shop voor hun connectiviteit en die van hun werknemers. Mobitel is gekend voor zijn expertise in Proximus-oplossingen en voor zijn Managed Services-aanpak. CloudPoint anderzijds is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een expert in high-end IT-infrastructuur in de cloud, en biedt een vaste prijs per gebruiker.

"Het doel is om kmo's in staat te stellen verder te digitaliseren en grote bedrijven in staat te stellen een digitale werkplek aan te bieden die past bij hun ambities"

zegt Joeri Bastiaens, Salesmanager van Mobitel.

"Beide bedrijven willen de digitale overgang beïnvloeden en vereenvoudigen met consistente technologische oplossingen voor zowel bedrijven als werknemers. De markt moet wendbaarder en mobieler worden"

aldus Kristof De Meyer, mede-eigenaar van CloudPoint.Perscontacten:
Joeri Bastiaens / Mobitel
0477 57 56 41‬‬‬‬‬‬‬
Kristof De Meyer / CloudPoint
0470 77 44 00

Over Mobitel
Mobitel is opgericht in 1988 en al meer dan dertig jaar Proximus Partner. Vanuit een passie voor telecom en een enorme servicegerichtheid biedt Mobitel alle mogelijke mobiele, vaste én ICT-oplossingen aan van Proximus.
www.mobitel.be

Over CloudPoint
CloudPoint is opgericht in 2006. Het is een jonge onderneming die zelfstandigen en KMO’s een high-end IT infrastructuur in de cloud biedt. Organisaties krijgen overal en met eender welk toestel toegang tot hun data en software.
www.cloudpoint.be