8 nieuwe functionaliteiten voor jouw Samsung-vloot

06 september 2024 Samsung 2 min
8 nieuwe functionaliteiten voor jouw Samsung-vloot
Bron: Samsung Newsroom

Maak ready-to-go e-mails, bewerk je bedrijfsfoto's in een handomdraai, vat de eindeloze voicemails van je collega's samen ... De relaxte zomervibe houdt nog wat langer aan dankzij de AI die is ingebouwd in de vloot van jouw mobiele telefoons van Samsung (en er werd zelfs aan je workout gedacht!).

Enkele maanden geleden haalden we het al aan: dankzij de Galaxy AI is het tijdperk van mobiele AI aangebroken. Het volgende hoofdstuk is aangesneden (en dat op een veelbelovende manier). We hebben de Galaxy-serie deze zomer in avant-première getest en ze zal perfect in jouw vloot van mobiele toestellen integreren: Samsung presenteert de nieuwe Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6, evenals de Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 en Galaxy Buds3 Pro. Zin in meer? Je gaat het geweldig vinden!

Je collega's gaan de Galaxy Buds3 oortelefoons trouwens zeker ook waarderen dankzij het moderne ontwerp, de comfortabele pasvorm en de toptechnologie. Vergeet de Blade-lampjes op de Buds3 Pro bovendien niet om alles stijlvol te personaliseren.

 1. Transcriptie van je spraakopnames
De Galaxy Z Fold6 onderscheid zich door het vergrote scherm, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de functies van de kunstmatige intelligentie. Een voorbeeld? De Note Assist-functie biedt vertalingen, samenvattingen en de automatische opmaak van notities. Dit hulpmiddel kan spraakopnames bovendien onmiddellijk transcriberen, vertalen en zelfs samenvatten.
 
2. Gebruiksklare e-mails in je eigen tone of voice
De nieuwe Composer-functie genereert e-mails of berichten op sociale netwerken op basis van eenvoudige trefwoorden. De kers op de taart is dat de tekst jouw persoonlijke stijl bovendien volledig respecteert dankzij een analyse van eerdere publicaties. Handig, toch?
 
3. Nog professionelere foto’s
De Galaxy Z Flip6 is perfect voor onderweg en voor jouw interne communicatie. De Auto Zoom-functie van de FlexCam detecteert automatisch het onderwerp en past de kadrering, zoom en instellingen aan, en dat volledig automatisch.

4. Perfecte content voor jouw nachtelijke business
Draait jouw bedrijf ook 's nachts? Dankzij Nightography kan je nu ook prachtige nachtfoto's maken. Dankzij de HDR-video-extensie kan je zelfs video's van hoge kwaliteit maken. Als jouw marketingafdeling actief is op Instagram, laat hen dan zeker weten dat de nachtfunctie nu ook geïntegreerd is bij Insta-stories. Hallo live berichten via de app!

5. De internationale modus van jouw bedrijf
Met de tolkfunctie in de luistermodus van de Galaxy Z Fold6 of Flip6 kan je elk gesprek in een vreemde taal begrijpen. Geen taalbarrières meer dus! Je kan bovendien dankzij spraakbesturing jouw Buds met een simpel woord bedienen (echt waar!).

6. Uitstekende geluidskwaliteit, waar je ook bent
Jouw werknemers verdienen een perfecte geluidskwaliteit, of ze nu thuis zijn of in het buitenland. De microfoons van de Buds3-serie analyseren interne en externe geluiden in realtime en verbeteren onmiddellijk de Active Noise Cancellation (ANC). Dankzij de verbeterde bidirectionele luidsprekers geniet je onderweg altijd van kristalhelder geluid. Dankzij Super-Wideband kan je de originele stem van de spreker in verschillende omgevingen reproduceren. Telefoongesprekken hebben daardoor een kwaliteit die vergelijkbaar is met die van smartphones.

7. Work hard, move harder
Wat denk je van 100 verschillende workouts met diverse oefeningen om te combineren dankzij Workout Routine? Prestaties uit het verleden kunnen in realtime worden vergeleken via Race. Samsung is de ideale partner om de hele organisatie in beweging te krijgen en voor het welzijn van jouw medewerkers op het gebied van sport.

8. Work hard, sleep good
Een goede nachtrust is goud waard. De Galaxy Watch7 beoordeelt de kwaliteit van je slaap dankzij kunstmatige intelligentie. De verbeterde BioActive sensor geeft je een gedetailleerd beeld van je lichaam, inclusief jouw stress- en energieniveau. Je krijgt 24/7 toegang tot persoonlijke coaching in jouw bedrijf, binnen handbereik en in realtime.

Deze nieuwe functies spreken voor zichzelf, maar hoe ga je nu aan de slag met al deze informatie? Het begint allemaal met een partner die van aanpakken weet. Met Mobitel haal je het meeste uit Samsung voor je business. Neem contact op om te ontdekken hoe we je bedrijf kunnen ondersteunen.

Neem contact op