Werk slimmer, niet harder: ontdek de Samsung Galaxy S24-reeks

29 January 2024 Samsung 4 min
Werk slimmer, niet harder: ontdek de Samsung Galaxy S24-reeks

De splinternieuwe Samsung S24-reeks, bestaande uit de S24, de S24 Plus en de S24 Ultra, heeft niet alleen een verbluffende, moderne uitstraling met vier nieuwe kleuren die iedereen aanspreken. Wat écht de aandacht trekt, is de ingebouwde Artificial Intelligence (AI). Een innovatie die je als IT-professional of zaakvoerder prikkelt, niet? In deze blog duiken we in de kracht van deze AI-functies en ontdekken we hoe ze de zakelijke dynamiek kunnen versterken. Lees mee.

New way to connect

Met Galaxy AI slaat Samsung de weg in van kunstmatige intelligentie voor mobiele devices. De nieuwe AI-kenmerken maken de S24 echt speciaal. Ze helpen je op verschillende momenten:

  • Circle to Search : omcirkel het, zoek het en vind het. Een nieuwe manier van search is hier.
  • Live Call Translation : bel en communiceer in een vreemde taal met behulp van de real-time vertaalsoftware van je device.
  • Note Assist : aak nu nog betere notities met Galaxy Al die je chaotische notities helpt ordenen.
  • Chat Assist : Vertaal en stuur berichtjes in meerdere talen met Message Translate en gebruik Tone Change om je toon aan te passen per situatie.

Samsung: alles draait om software

Bij de Galaxy S24-reeks heeft Samsung speciale aandacht besteed aan de software. Het bedrijf heeft niet alleen nieuwe functies ingevoerd, gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Samsung heeft ook de levensduur van de software van zijn toestellen verlengd. De Galaxy S24, Galaxy S24+ en Galaxy S24 Ultra zijn de eerste smartphones van Samsung met 7 jaar aan softwareondersteuning.

Lees ook : Tijd te kort? Ontdek de tools van Samsung die je bedrijf tijd besparen

New way to create

Laten we naar de camera's van de S24 en de S24 Plus kijken. Beide modellen zijn uitgerust met een 50-megapixel hoofdcamera en een 12-megapixel groothoekcamera. Wat deze telefoons echt uniek maakt, is de Space Zoom. De telefoons zijn voorzien van een 10-megapixel telelens, waarmee je gedetailleerde beelden van zowel dichtbij als veraf kunt vastleggen, zonder verlies van kwaliteit. Met deze functie kun je zelfs tot dertig keer inzoomen.

Aan de voorkant bevindt zich een 12-megapixel selfiecamera die perfect is voor online vergaderingen. De S24 Ultra is zelfs nog beter, met een indrukwekkende 200-megapixel hoofdcamera en een extra telelens van 50 megapixels waarmee je vijf keer optisch kunt zoomen. Een functie die je niet wilt missen.

Ervaar ook de kracht van Nightography en breng de nacht tot leven, zelfs bij ingezoomde beelden en in omstandigheden met weinig licht. En laten we Photo Assist niet vergeten: ontvang suggesties en bewerk je foto's als een echte professional met behulp van Galaxy AI.

Overige features die je niet mag missen

S Pen

Kies je voor de Galaxy S24 Ultra, dan wordt deze geleverd met een speciaal ontworpen S Pen die exclusief is bedoeld voor dit toestel. De S Pen is handig geplaatst aan de onderkant van de Galaxy S24 Ultra. Met zijn gestroomlijnde ontwerp ligt hij licht en comfortabel in de hand. De punt van de S Pen glijdt soepel en snel over het display. Je kunt moeiteloos de taakbalk bedienen, je apps openen, aantekeningen maken, tekst selecteren en naadloos overschakelen van de Galaxy S24 Ultra naar een Galaxy tablet. De Galaxy S24 Ultra met S Pen tilt productiviteit naar een hoger niveau.

Lees ook : BYOD of CYOD: één letter maakt een wereld van verschil

Galaxy Ecosysteem

Optimaliseer je dagelijkse leven door naadloos te schakelen binnen het Galaxy-ecosysteem. Hier ervaar je slimme connectiviteit tussen diverse Samsung Galaxy-apparaten die je naar eigen voorkeur kunt instellen. De Galaxy S24-serie en andere apparaten werken moeiteloos samen via de SmartThings-app. Schakel eenvoudig over van het ene apparaat naar het andere en ga verder waar je was gebleven, bijvoorbeeld van je smartphone naar je tablet en vice versa.

Ook je Galaxy Buds maken deel uit van dit ecosysteem. Ze geven je een melding wanneer je wordt gebeld, zelfs tijdens het bekijken van een video op je tablet. Met een simpele tik neem je op, en na het gesprek schakelen de Buds automatisch terug naar je tablet, zodat je zonder onderbreking verder kunt kijken.

Smart Switch

Zet meteen de eerste stappen met de splinternieuwe Galaxy S24-Series door gebruik te maken van de handige Smart Switch-app. Of je nu foto's, video's, apps, notities, contacten of instellingen wilt overzetten: Smart Switch doet het allemaal automatisch, zelfs als je overstapt van een ander besturingssysteem.

Bij de overstap van iOS naar Android zorgt Smart Switch ervoor dat al je gegevens moeiteloos overgaan van je oude toestel naar je nieuwe Galaxy S24. Je kunt de app eenvoudig downloaden via de Galaxy Store of Google Play Store, en beide smartphones draadloos verbinden, via je laptop of met een handige USB-C kabel. Zo maak je de nieuwe Galaxy S24-reeks in een mum van tijd klaar voor gebruik. 

Genoeg opslag

Dankzij de uitgebreide opslagmogelijkheden is er een geschikt toestel uit de Galaxy S24-reeks voor iedereen. De Galaxy S24 begint met een opslagcapaciteit van 128GB, terwijl zowel de Galaxy S24+ als de S24 Ultra starten met 256GB. De S24 Ultra gaat zelfs nog verder met een indrukwekkende opslagcapaciteit van maar liefst 1TB.

Hierdoor kun je zorgeloos downloaden, gamen, foto's maken en video's opnemen in topkwaliteit. Hoogwaardige content vraagt immers om meer MB's, waardoor een ruime opslagcapaciteit essentieel is. Met een keuze uit verschillende opslagcapaciteiten kun je moeiteloos doorgaan zonder dat je geheugen te snel vol raakt.

Lees ook : 10 mythes over cloud computing (en mobiele devices): tijd om ze te ontkrachten

Premium Design

Een iconisch design met een verbeterde grip en een satijnen afwerking kenmerkt de Galaxy S24-reeks. Het strakke en platte ontwerp zorgt voor een meeslepende weergave-ervaring. De Galaxy S24 Ultra onderscheidt zich nog meer door de toevoeging van de nieuwste Titanium behuizing, waardoor het een nog hogere premiumuitstraling krijgt.

Het scherm van de S24 meet 6,2 inch, terwijl dat van de S24 Plus 6,7 inch is. Iets groter dan de S23. De S24 Ultra heeft een indrukwekkend scherm van 6,8 inch. Ondanks hun verschillende formaten liggen ze allemaal comfortabel in de hand. De S24 heeft een Full HD-scherm, terwijl de Plus en de Ultra nu zijn uitgerust met een Quad HD-scherm. Ongeacht je keuze, ze bieden allemaal een super scherp beeld. Dat is vooral handig als je werkt met professionele foto's of video's. Het heldere beeldscherm blijft goed zichtbaar, zelfs in direct zonlicht.

Duurzaamheid

De Galaxy S24 en S24+ hebben een Armor Al 2.0-behuizing die minder weegt dan zijn voorganger en lichter is dan roestvrij staal. Daarnaast is de Galaxy S24 Ultra nog sterker dan ooit door de nieuwe Titanium behuizing.

Performance (en gaming na je werkuren)

Speel je favoriete games op het heldere display met Vision Booster en geniet van rijke kleuren en diepe contrasten. Daarnaast brengt Ray Tracing al jouw games tot leven door lichtreflecties en schaduwen nog realistischer weer te geven. Met een Vapor Chamber die tot wel twee keer zo groot is. Ervaar de voordelen van de krachtigste Galaxy Processor met een helder scherm van wel 2600 nits, een Adaptive Refresh Rate van 1-120Hz voor alle modellen en een verbeterde batterijduur. 

Tijd voor design, AI en performance?

De voordelen van krachtige AI-apparaten zijn al duidelijk genoeg. Je medewerkers worden er gelukkiger van. Deze pluspunten spreken voor zichzelf, maar hoe ga je aan de slag met deze informatie? Het begint allemaal met een partner die van aanpakken weet. Met Mobitel haal je het meeste uit Samsung voor je business. Neem contact op om te ontdekken waarmee we je bedrijf kunnen ondersteunen.