Tien (zakelijke) tech cadeau-ideeën

22 December 2021 Tech 3 min
Tien (zakelijke) tech cadeau-ideeën
Photo by Jim Kalligas on Unsplash

Sinterklaas is net het land uit en binnen enkele dagen komen we, in kleinere kring, alweer samen voor Kerstmis. Op zoek naar een fijn cadeau voor je klanten, collega’s, personeel of eender welke liefhebber van (zakelijke) tech gadgets? In de techwereld verschenen verschillende (business) gadgets die leuk zijn om te geven én om te krijgen, voor ieders’ budget.

Galaxy Tab

Een eerste tip is een Samsung Galaxy Tab uit de S-series. Stuk voor stuk slanke en lichtgewicht multitasking-professionals, die je overal mee naartoe neemt om up-to-date te blijven en gegevens bij de hand te hebben. De toestellen zijn ontworpen om zowel hard te werken of voor wat entertainment onderweg, met een verfijnde S-pen om aantekeningen te maken en te creëren. De laatste nieuwe S7 series zijn zelfs al beschikbaar met 5G-connectiviteit.

Apple Airtag

Dit jaar presenteerde Apple dé gadget voor de sloddervossen onder ons. De Apple Airtag is een kleine bluetooth tracker die je aan je portefeuille of ander waardevol voorwerp hangt. Koppel het vervolgens aan je iPhone, waarna je via de ‘zoek mijn’-app de AirTag tot op 30 centimeter nauwkeurigheid kan terugvinden. De batterij gaat zeker een jaar mee. Ideaal om altijd te weten waar bijvoorbeeld je laptoptas of kantoor sleutels zijn en andere spullen terug te vinden.

Philips Hue

De Philips Hue-lampen series zijn niet zomaar slimme lampen, maar het zijn slimme verlichtingssystemen. Dankzij de robuuste LED-technologie gaat dit systeem tientallen jaren mee en kan je licht kleuren- en tinten aanpassen volgens je eigen wensen met miljoenen instellingsmogelijkheden. Ideaal om elke dag de stemming te veranderen wanneer je thuiswerkt of heerlijk relaxt in je sofa. Het systeem is bedienbaar via de Philips Hue-app, Google Assistant of Amazon Alexa.

Belkin Boost Charge

Digitale toestellen moet je regelmatig opladen wanneer je ze intensief gebruikt. Dat levert een heel gedoe met kabels op, maar niet met de Belkin Boost Charger. Dankzij dit toestel kan je o.a. je iPhone en Airpods of andere apparaten met draadloze oplaad case opladen, door ze gewoon te laten rusten op de 10W-laadoppervlakken. Ideaal voor een ordelijk bureau, zowel thuis als op kantoor.

Kindle e-reader

De Kindle e-readers zijn een uitstekende keuze om de verbinding met je smartphone te verbreken en je favoriete business boeken te lezen. Je steekt er met gemak duizenden boeken in en na slechts een keer opladen kan je er weken mee verder, dankzij het lage energieverbruik. De toestellen zijn dun, licht, waterdicht en ideaal voor iedereen die veel leesinhoud van hoge kwaliteit op één plek wil.

SOI-handtassen lampje

Eentje om de vrouwen onder ons niet te vergeten, is het SOI-handtassen lampje. Het lampje werkt automatisch op batterijen, reageert op je hand en gaat alleen aan zodra je je hand in de tas stopt om een boek, lippenstift, kauwgom, sleutels, en tal van andere spullen handig terug te vinden. Dankzij dit toestel is er licht in de duisternis en is een tas uitmesten niet langer nodig.

RFID / NFC anti-hacking beschermingskaart

Bij RFID- en NFC-hacking steelt iemand je bedrijfsgegevens of informatie van o.a. je creditcard met een verborgen lange afstands scanner. Zo kunnen hackers frauduleuze aankopen doen, je identiteit te stelen of je betaalkaart klonen. Een RFID/NFC beschermingskaart biedt de beste bescherming door deze communicatie te verstoren. Steek de kaart gewoon in je portefeuille, kaarthouder en/of handtas voor een optimale bescherming.

Polaroid Lab Instant Printer

Met de Polaroid Lab Instant Printer druk je jouw digitale foto's op het bekende Polaroid papier, om als team jullie allermooiste momenten te vereeuwigen. De Polaroid Lab Instant Printer communiceert daarvoor rechtstreeks met je smartphone. Je kan een digitaal beeld in meerdere Polaroid foto's verdelen en op je smartphone al het te verwachte creatieve resultaat zien.

Xiaomi Mi Band

Last van een stressmomentje? Met de slimme Xiaomi Mi Band houd je je rustig, door prestaties en biologische waarden zoals je hartslag, stresslevel en bloed zuurstofniveau te meten. Koppel de smartwatch aan je iPhone of Android Telefoon en gebruik de polsband voor zeker veertien dagen voordat je de polsband opnieuw moet opladen.

Paper Tablet

Ben je het beu om notitieblokken te verslinden tijdens meetings of tijdens je werk? Met een paper tablet zet je al je aantekeningen meteen om naar getypte tekst in een online map. Het voelt aan alsof je schrijft op echt papier en werkt met ‘echte’ documenten. Ideaal voor de creatieven onder ons.

ICT verantwoordelijk? HR manager? Geef jezelf een cadeau en kies voor onze waaier van Managed Services voor het beheer van je mobile telecom. Ontdek ook wat Apple of Samsung voor je business kunnen betekenen.

Ons uitgebreid team met een passie voor telecom zorgt voor een ideale opvolging en beheer van al je telecomnoden.

Maak vrijblijvend een afspraak