Waarom Samsung voor je bedrijf?

30 August 2021 Samsung 3 min
Waarom Samsung voor je bedrijf?

Samsung is wereldleider op het gebied van mobiele telefonie en computing met veilige, efficiënte en business-ready oplossingen. Wat kan Samsung betekenen voor je bedrijf? Ontdek het in dit artikel.

Waarom Samsung voor je bedrijf?

Samsung is een absolute wereldleider op vlak van mobiele telefonie en computing. Het merk combineert talent en technologie om superieure producten en diensten te ontwikkelen die zowel voor de consument, als voor professionele bedrijven, bijdragen tot meer efficiëntie en comfort.

Samsung in Business

Samsung biedt professionele werkomgevingen veilige, doeltreffende en business-ready technologische oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan enterprise mobility, netwerken, display, halfgeleiders en diverse informatietechnologieën. Hun innovatie, partners en slimme end-to-endoplossingen ondersteunen dagelijks de digitale transformatie binnen verschillende bedrijven.

Hun ruim aanbod bedrijfsspecifieke producten, van basis- tot premium apparaten zoals smartphones, tablets, toestellen, accessoires en connected objects, evenals oplossingen voor beveiliging en apparaatbeheer (Knox), stimuleren dagelijks het succes en de efficiëntie binnen bedrijven.

  • Innovatie

Research en development zijn voor Samsung belangrijke key drivers om te blijven innoveren en technologieën te ontwikkelen die bijdragen aan de toekomst van je business. Het merk is de drijvende kracht achter de 5G-revolutie en is toonaangevend op gebied van cloud systemen, naadloze netwerken met AI virtuele machines en steeds meer verbonden toestellen.

  • Beveiliging voorop 

In een digitaal tijdperk spring je best voorzichtig om met waardevolle gegevens en data. Samsung kiest bewust voor zero tolerance: ieder toestel is van de chipset tot de kernel en in de software en hardware, uitgerust met uitstekende Samsung Knox beveiliging. Zo kan je zelf doen waar jij binnen je business goed in bent. Veilig en zorgeloos.

  • Open mindset

Een open architectuur, frisse mindset en toonaangevende technische partnerships maken bij Samsung nieuwe ideeën en innovaties mogelijk. Dankzij een open architectuur werken Samsung-producten samen met al je andere toestellen en systemen en kan elk toestel of elke software worden afgestemd op diverse industrieën en behoeften.

  • Sterke partnerships

Samsung staat gekend voor sterke partnerships met internationale bedrijven en onafhankelijke softwareleveranciers voor de ontwikkeling van innovatieve end-to-endoplossingen voor zakelijk gebruik. Verschillende ambitieuze en onafhankelijke softwareleveranciers maken al gebruik van hun tools, middelen en innovatieve productontwikkeling.

Samsung Mobile Solutions

Samsung smartphones zijn ideaal voor bedrijven: ze zijn voorzien van een groot scherm, lange batterijduur, zijn compatibel met de meeste MDM-oplossingen en zijn voorzien van bewezen beveiliging van Samsung Knox. Ook de tablets kenmerken zich door hun veelzijdige productiviteit en lichtgewicht ontwerp. Met de Samsung Mobile Solutions kunnen je medewerkers dus veilig, vlot en efficiënt aan de slag om digitale processen en de mobiele vloot binnen je organisatie te stroomlijnen.

Samsung voorziet verschillende functies en formules om altijd en overal productief te blijven:

Samsung Enterprise editie

Samsung Enterprise heeft voor zakelijke gebruikers een speciale Enterprise editie uitgebracht van enkele smartphones. De telefoons ontvangen vier jaar lang Knox Configure, E-FOTA ondersteuning en firmware- en beveiligingsupdates. Hierdoor voorkom je dat gevoelige bedrijfsinformatie in verkeerde handen valt en beheer je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk. De telefoons blijven na introductie minstens twee jaar lang beschikbaar. Hierdoor bestel je, bijvoorbeeld bij de groei van je bedrijf, gemakkelijk nieuwe toestellen bij.

Samsung Dex

Wanneer je smartphone is uitgerust met Samsung DeX, kan je eenvoudig het comfort van je desktop mobiel evenaren door je device (op afstand) aan te sluiten aan je monitor, toetsenbord en muis.
Minder hardware en meer productiviteit on the go.

Samsung Knox

De robuuste en gebruiksvriendelijke Knox-oplossingen worden door Samsung ontwikkeld en ingebouwd in smartphones, tablets en wearables, zodat elk toestel meteen beveiligd wordt voor situaties waarvoor hoge beveiliging heel belangrijk is. Het Knox-platform bestaat uit overlappende verdedigings- en beveiligingsmechanismen die je business beschermen tegen indringing, malware en nog veel meer kwaadaardige dreigingen. Lees er hier alles over.

Samsung Enterprise Tech Support

Met Enterprise Technical Support treed je in contact met de experten van Samsung zelf, om zo niet alleen productiever te worden, maar ook nog meer uit je investering te halen op vlak van zakelijke mobiliteit.

Knox Suite

Met Knox Suite heb je alle tools in handen om je mobiele vloot veilig en eenvoudig te beheren, gebundeld in een ecosysteem

  • Knox Platform for Enterprise (KPE): om je bedrijfsdata en persoonlijke informatie achter slot en grendel te bewaren.
  • Knox Mobile Enrollment: om vlot een vloot nieuwe toestellen in een keer in te stellen door je devices op je MDM-profiel aan te sluiten en te configureren.
  • Knox Manage: om elk mobiel device binnen je bedrijf te voorzien van optimale controle met keuze uit meer dan 200 beschikbare policy’s.
  • Knox E-FOTA: om ervoor te zorgen dat je toestellen van je medewerkers altijd de juiste security patches krijgen tijdens belangrijke updates.

Nood aan advies voor je business? Wil je investeren in zakelijke mobiele toestellen voor je business? Als partner van Samsung staan onze gecertificeerde medewerkers altijd voor je klaar om je zakelijke (mobiele) omgeving efficiënt en op maat in te richten. Wij voorzien je dan ook graag van professioneel advies.

Ik wil meer weten over Samsung in Business