De iPad Pro 2024: de perfecte keuze voor jouw team

24 May 2024 Apple 2 min
De iPad Pro 2024: de perfecte keuze voor jouw team
Foto: Apple Newsroom

De twee nieuwe iPad Pro's van Apple zijn niet onopgemerkt gebleven. Heb je deze nieuwe juweeltjes nog niet kunnen ontdekken? Wij geven je een samenvatting van de lancering, met als belangrijkste kernwoorden ultradun ontwerp, nieuw OLED-scherm en nieuwe M4-chip. Lees je mee?

Ultradun ontwerp

Het is zover! Apple heeft zojuist twee nieuwe iPads onthuld: de Pro 11″ en 13”. Een technologisch hoogstandje met een ongelooflijk dun ontwerp dat doet denken aan de iPhone 15. In cijfers uitgedrukt betekent dit een dikte van 5,3 mm, vergeleken met 5,11 mm voor de 11″ variant. Je vraagt je dan waarschijnlijk al af hoe stevig deze tablet dan wel is? Wel, Apple beweert dat de tablet net zo solide is als de vorige, dikkere versie.

Een nieuw, cosmetisch OLED-scherm

De nieuwe iPads vallen ook op door hun scherm. Het merk biedt nu in primeur een OLED-scherm aan. En niet zomaar een scherm: de onderdelen zijn gloednieuw. Samsung zal dit type scherm binnenkort ook introduceren, maar er zijn nog een paar overtuigende tests nodig. De kers op de taart is de mogelijke keuze voor een afwerking met nanotextuurglas om reflecties te verminderen.

Als CTO, CIO of bedrijfsleider wil je natuurlijk dat jouw apparaten uniform zijn. We hebben het hier over technologie, maar ook over kleuren. Voor deze nieuwe modellen kan je kiezen tussen Silver en Space Black. Welke heeft jouw voorkeur?

Lees ook: Waar vind ik een stopcontact?’: met deze tips gaat je batterij langer mee

Prestaties x 4

Houden jouw werknemers van uitstekende prestaties? Dan zullen ze zeker gek zijn op de iPad Pro 2024 en de gloednieuwe Apple Silicon M4-chip. Je mag je verwachten aan 50% meer rekenkracht en aan andere onderdelen die de prestaties met factor 4 verhogen. In gigtermen hebben we het dan over 38.000 miljard bewerkingen per seconde. Dat is echt ongekend!

Ongeëvenaarde bedrijfsfoto's

Jouw branding en interne communicatie hebben heel kwalitatieve beelden nodig. De nieuwe iPads worden geleverd met een geweldige upgrade: het nieuwe professionele 12 Mp objectief, LiDAR-sensor en Adaptive Flash van de nieuwste generatie. Ideaal om sneller en met nog betere kwaliteit te scannen. Het nieuwe Magic Keyboard (vergelijkbaar met de Mac) en het gloednieuwe Apple Pencil Pro (met gum) zal je werknemers ook zeker betoveren.

Lees ook: 10+ tips om je B2B-video's te maken met een smartphone

Marketingvideo's met een AI-sausje

Maak je jouw eigen bedrijfsvideo's? Apple verwent je nu met de nieuwe toepassing ‘Final Cut Camera’. Laat jouw marketingteams weten dat het nu mogelijk is om live multi-angle rushes te monteren. Deze toepassing is de perfecte AI-gestuurde partner van Logic Pro voor het dynamisch verbeteren van de geluidsopname en bewerking van jouw video's.

Zin om de nieuwe iPads van 2024 (en alle andere troeven van Apple) voor jouw bedrijf te ontdekken? Mobitel is jouw zakelijke telecomexpert voor Apple-toestellen. Laat ons de behoeften van jouw bedrijf weten en we stellen een aangepaste oplossing voor.

Neem contact op