De nieuwe Google Pixel bij Mobitel: jouw tool voor gestroomlijnd werken

23 October 2023 Tech 2 min
De nieuwe Google Pixel bij Mobitel: jouw tool voor gestroomlijnd werken

De smartphonewereld zet opnieuw een stap vooruit met de recente aankondigingen van Google: het bedrijf voegt nieuwe Pixel-producten aan hun assortiment toe. Goed nieuws voor liefhebbers van naadloze zakelijke processen! En laten we eerlijk zijn: wie houdt niet van gestroomlijnd werken? De ogen van bedrijven zijn vooral gericht op de nieuwste Pixel-smartphones: de Google Pixel 7A, 8 en 8 Pro, die exclusief bij Proximus & Mobitel beschikbaar zijn.

Maak kennis met de nieuwe Pixel-modellen bij Mobitel

Dat lees je goed: de gloednieuwe Pixel-smartphonemodellen zijn vanaf nu ook in België beschikbaar. Proximus heeft exclusieve rechten voor het verdelen van de Google Pixel 8 en 8 Pro. Mobitel is trots om als een van drie sleutelpartners van Proximus deze modellen aan te bieden aan onze klanten. Daarnaast voegt Mobitel ook de Google Pixel 7A toe aan het aanbod. Samen met Proximus helpen we bedrijven zo om productiever te werken en bieden we een blik op de toekomst van samenwerking in bedrijven.

Maar wat maakt de nieuwe Pixel-modellen speciaal? Nieuwe functies, zoals de vertaling en transcriptie van berichten in real time, uitgebreide beveiligingsupdates en een aantrekkelijk design … De perfecte smartphone in een zakelijke context, dus.

Google: het brein achter de Workspace-suite en de Pixel

Gebruikt je bedrijf al de Google Workspace-suite? Dan zijn de Google Pixel-smartphones de perfecte aanvulling om soepel te werken. Dat kan ook niet anders: ze zijn gemaakt om in jouw ecosysteem te passen. Geen enkel ander smartphonemerk is even goed geïntegreerd in de Google-omgeving.

Lees ook: 10 mythes over cloud computing (en mobiele devices): tijd om ze te ontkrachten

Laten we samen even kijken hoe de Google Pixel jouw zakelijke activiteiten elke dag efficiënter kan maken:

Je hebt minder afleidende apps op je smartphone

‘Ping’! Vanaf het moment dat je wakker wordt, stromen de eerste notificaties al binnen. Snel even je inbox checken, een berichtje van een collega beantwoorden en… ja, zelfs een melding van een app die je nog nooit geopend hebt. Vervelend! Ja, natuurlijk, je kunt de app openen en deze notificaties uitschakelen. Maar dat leidt je af en neemt tijd in beslag: tijd die je aan iets anders kon besteden.

Wanneer we een nieuwe smartphone kopen, zijn er vaak al een groot aantal apps op je telefoon geïnstalleerd, ook wel ‘bloatware’ genoemd. Waarschijnlijk ga je die apps nooit gebruiken, maar je kunt ze niet verwijderen. Google Pixel-smartphones hebben deze onnodige apps niet. Ze hebben standaard alleen de apps die jij daadwerkelijk gebruikt: de Play Store en Google Calendar, bijvoorbeeld.

Lees ook: BYOD of CYOD: één letter maakt een wereld van verschil

Je smartphone zal jarenlang updates krijgen

Dat beveiliging belangrijk is voor bedrijven, is een understatement. Ook Google heeft die boodschap goed begrepen. Om ervoor te zorgen dat je Pixel-smartphone goed beveiligd is en blijft, bieden ze jarenlang Android-updates aan. Voor de Google Pixel 7A zijn er 5 jaar lang beveiligingsupdates voorzien, de Google Pixel 8 en 8 Pro krijgen die zelfs 7 jaar. Dat is een unicum in de smartphonewereld.

En weet je wat dat impliciet ook wilt zeggen? Dat Google écht vertrouwen heeft in hun Pixel-smartphones. 7 jaar is een lange tijd als het op smartphones aankomt, dus je weet gewoon dat je met de Pixel kwaliteit in handen hebt. Bovendien krijgt je Pixel-smartphone niet alleen beveiligingsupdates, hij is ook voorzien van de nieuwste Android-versie. Zo kan je smartphone je zonder problemen bijbenen, zelfs tijdens de meest intensieve multitasksessies.

Een geavanceerde smartphone binnen handbereik

Wil je het volle potentieel van het Google-ecosysteem ontdekken? Bij Mobitel zit je goed, want de ultramoderne Google Pixel 7A, 8 en 8 Pro zitten nu in ons assortiment. Ontdek als eerste de kracht van Pixel in zakelijke omgevingen. Denk bijvoorbeeld maar aan eenvoudige toegang tot de cloud, state-of-the-art beveiliging en samenwerking in meerdere talen. Introduceer en integreer de nieuwste Pixel-modellen vanaf vandaag in je bedrijf, met Mobitel als betrouwbare partner.

Meer weten?

Laten we samen de beste keuze maken