Samsung Rugged Range: devices die tegen een stootje kunnen

10 February 2024 Samsung 3 min
Samsung Rugged Range: devices die tegen een stootje kunnen

In onze bedrijven zijn er interne functies die in een comfortabele omgeving werken. En andere functies die in meer uitdagende, zelfs extreme omstandigheden werken. Voor deze medewerkers biedt Samsung zijn Rugged Range aan. Deze toestellen staan garant voor ongeëvenaarde prestaties en laten je nooit in de steek. Ontdek hoe deze robuuste technologie je helpt om verbonden, productief en beschermd te blijven, ongeacht de uitdagingen.

De beste manier om uitdagingen aan te gaan

Galaxy Rugged Range-toestellen laten zich niet afschrikken door zware omstandigheden. Of het nu regent of je handschoenen draagt, deze toestellen blijven even reactief en betrouwbaar als op kantoor. Ze voldoen aan strikte standaarden, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water, stof, vallen en stoten. Dankzij de vervangbare batterijen heb je bovendien de flexibiliteit om zelf te bepalen hoelang je op locatie wil werken.

Gebruiksgemak als VIP

Het is een van de favoriete functies van onze klanten: de programmeerbare sleutel.
Pas deze sleutel op je toestel aan voor directe toegang tot je meest gebruikte apps. Met één druk op de knop optimaliseer je je workflow. De verbeterde Near Field Communication (NFC) maakt je mobiele verkooppunt (mPOS) gereed voor naadloze betalingsverwerking.

Lees ook: Meer efficiëntie en productiviteit voor field medewerkers

Scantechnologie en Augmented Reality (AR)

De Samsung Galaxy Rugged Range is niet alleen krachtig op zichzelf. Het is ook klaar voor naadloze integratie met partners. Breid je apparaten uit met geavanceerde barcode-scantechnologie voor eenvoudige inventarisatie of onderhoudsbeheer. Deze toestellen zijn zelfs Augmented Reality (AR)-ready, voor effectieve informatieoverdracht en training in een interactieve werkomgeving.

Robuuste hardware voor uitdagende omstandigheden

  • Opgewassen tegen de elementen
  • Gecertificeerd conform de militaire valtest
  • Touch-herkenning
  • Vervangbare batterij

Deze toestellen zijn dus schokbestendig en klaar voor de zwaarste omstandigheden. Zelfs met handschoenen aan blijven de schermen met touch-herkenning uiterst reactief. Maak je ook nooit meer zorgen over een lege batterij. Je device is uitgerust met eenvoudig vervangbare batterijen, waar je ook bent.

Lees ook: Werk slimmer, niet harder: ontdek de Samsung Galaxy S24-reeks

Waarom Samsung voor jouw bedrijf?

Samsung heeft zero tolerance als het gaat om beveiliging. Alleen de militaire standaard voldoet aan de norm. Van chipset tot kernel, van software tot hardware: Samsung voorziet ieder Galaxy mobiel toestel van uitmuntende Samsung Knox-beveiliging. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

Deze pluspunten spreken voor zichzelf, maar hoe ga je aan de slag met deze informatie? Het begint allemaal met een partner die van aanpakken weet. Met Mobitel haal je het meeste uit je Samsung-tools. Neem contact op om te ontdekken waarmee we je bedrijf kunnen ondersteunen.

FAQs

Zijn Samsung Rugged Range apparaten compatibel met applicaties van derden?
Ja, deze apparaten kunnen naadloos integreren met partner apps en efficiënt diverse industriespecifieke taken uitvoeren.

Kunnen de batterijen van Rugged Range apparaten onderweg worden vervangen?
Absoluut, de vervangbare batterijen zorgen voor ononderbroken gebruik. Ze kunnen eenvoudig vervangen worden, waar je ook bent.

Is Samsung Knox-beveiliging beperkt tot specifieke modellen binnen de Rugged Range?
Nee, Samsung Knox-beveiliging is standaard aanwezig op alle Galaxy mobiele toestellen en biedt uitgebreide bescherming.

Kunnen de Rugged Range toestellen met handschoenen worden gebruikt?
Ja, de aanraakschermen met aanraakherkenning reageren zeer goed, zelfs als gebruikers handschoenen dragen.

Kan Mobitel me helpen de juiste toestellen te kiezen voor mijn activiteiten?
Zeker. Als Samsung Platinum Partner kan Mobitel al meerder jaren professionele ondersteuning en advies bieden voor het hele Samsung gamma. Hierbij staan we ook garant voor een totale ontzorging en advies door onze eigen gecertificeerde Samsung Expert mederwerkers. Dit voor zowel de zakelijke gebruikers op kantoor of onderweg, als voor bedrijven.

Ik neem contact op