Tijd te kort? Ontdek de tools van Samsung die je bedrijf tijd besparen

22 September 2023 Samsung 3 min
Tijd te kort? Ontdek de tools van Samsung die je bedrijf tijd besparen
Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Tijdsnood is een hardnekkig symptoom van het moderne bedrijfsleven. Alles moet sneller, sneller en liefst nog een beetje sneller. Maar diep vanbinnen weet je ook dat er waarheid zit in het oude spreekwoord: ‘haast en spoed is zelden goed’. Geen zin om constant de evenwichtsoefening tussen kwaliteit en kwantiteit te maken? Ontdek hier vijf tools van Samsung die elk een stukje van je zorgen wegnemen. Zo werkt je bedrijf tegelijkertijd productiever en met minder tijdsdruk.

1. Multitasken met de Galaxy Z Fold5

Multitasken is een must. Dat is natuurlijk eenvoudig op kantoor, met meerdere schermen. Maar wat als je ook onderweg wilt doorwerken? Daar biedt het uitklapbare scherm van de Galaxy Z Fold4 misschien wel een oplossing. Op een gewoon smartphone-scherm moet je al snel in-en uitzoomen om teksten en cijfers goed te lezen. Het scherm van de Galaxy Z Fold4 klapt echter uit en biedt een groot werkveld. En omdat je verschillende apps naast elkaar kan plaatsen, hoef je ook minder op de terugknop te tikken.

2. Beveiligen met Samsung Knox

Beveiligingsincidenten kunnen serieus roet in het eten gooien. Want wat als je plotseling niet meer bij je documenten kunt of belangrijke data kwijt bent... Kortom, beveiliging is onmisbaar om goed te werken. Samsung Knox is op maat gemaakt voor bedrijven, en dat merk je meteen. Samsung Knox is naadloos in de producten en tools geïntegreerd, waardoor je er op de voorgrond niets van merkt. Maar op de achtergrond, dat is iets anders. Het beveiligingsplatform is voortdurend in de weer om je bestanden te beveiligen en ongewenste indringers steevast de deur te wijzen.

3. Flexibel switchen met Samsung DeX

Klagen collega’s soms over tijdverspilling bij presentaties, omdat een presentatie niet meteen klaarstond? Het is helaas iets waar medewerkers in veel bedrijven mee te maken krijgen. Gelukkig kan het ook anders. Met Samsung DeX, bijvoorbeeld. Je medewerkers verbinden hun smartphone in een handomdraai met een monitor of smart tv. Zo start je je volgende vergadering niet met zoeken naar de juiste kabel en het bijbehorende gezucht, maar ben je meteen klaar om te presenteren. Een pak productiever, nietwaar?

Lees ook: Kmo’s in de cloud: VoIP, flexibiliteit en een lager prijskaartje

4. Het overzicht behouden met een multifunctionele monitor

Een groot, helder en multifunctioneel scherm is je beste vriend als het op efficiëntie aankomt. Kies zelf hoe je je monitor wilt gebruiken. Horizontaal om meerdere tabbladen naast elkaar te zetten, bijvoorbeeld. Of net verticaal om een pdf te lezen. Samsung-monitors passen zich aan jouw werkstijl aan, niet omgekeerd. Met hun strakke uiterlijk zorgen ze er bovendien voor dat je werkplek er direct beter uitziet. En rust op je bureau, dat betekent rust in je hoofd.

5. Focussen met de Forest-app

Er zijn van die dagen dat we onze aandacht er gewoon niet bij kunnen houden: dat herkennen we allemaal wel. Met de Forest-app breng je je focus weer op het goede pad. Je begin met het planten van een zaadje en stelt een tijd in om te focussen. Hoe langer je van je smartphone wegblijft, hoe groter de boom wordt. Hoe vaker je de Forest-app gebruikt, hoe groter je bos wordt. Simpel, leuk en handig.

Lees ook: Connected werken: tips en checklist voor je digitale omgeving

Samsung: dé expert op vlak van tijdsbesparend werken

Wat je bedrijfsactiviteiten ook zijn en hoe je ook werkt, over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: time = money. Samsung begrijpt dat maar al te goed en werkt non-stop aan manieren om je tijd beter en efficiënter in te vullen. Dat doen ze zo:

  • Innovatie: Technologie staat niet stil, nu minder dan ooit tevoren. Daarom wil Samsung vandaag al de toekomst verkennen. Door voortdurend in R&D te investeren, blinken ze uit in vernieuwende producten en tools.
  • Beveiliging: Wanneer je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van je gegevens, blijft er meer tijd over voor andere zaken. Je kunt dan ook vertrouwen op de zero tolerance-aanpak van Samsung.
  • Openstaan voor nieuwe ideeën: Samsung neemt ‘teamwork makes the dream work’ erg letterlijk. Samenwerking is niet alleen belangrijk voor hun interne teams, maar ze sluiten regelmatige nieuwe (internationale) samenwerkingen.

Tijd om je meest productieve zelf te zijn

De voordelen van goede tools voor time management zijn van onschatbare waarde. Betere bedrijfsresultaten, minder frustratie en het belangrijkste van allemaal: je medewerkers worden er gelukkiger van. Deze pluspunten spreken voor zichzelf, maar hoe ga je aan de slag met deze informatie? Wel, het begint allemaal met een partner die van aanpakken weet. Met Mobitel haal je het meeste uit Samsung-tools. Neem contact op om te ontdekken waarmee we je bedrijf kunnen ondersteunen.

Ik neem contact op