02 Mar 2023
Tech 3 min

Klaar om het onderscheid te maken tussen wat waar is en wat niet in de tumultueuze wereld van de 5G-technologie? Met zoveel geruchten die de ronde doen, is het gemakkelijk om te verdwalen in een doolhof van mythen en verkeerde informatie. Laat ons u wegwijs maken in 7 veel voorkomende mythes over 5G.

28 Nov 2022
Tech 2 min

Zal de eSIM binnenkort de fysieke simkaart vervangen? Daar lijkt het wel op, want de digitale versie is sterk in opmars. Maar wat is een eSIM nu precies, hoe werkt het en welke toestellen zijn al geschikt voor deze beloftevolle opvolger? In deze blog lees je alles over de nieuwe technologie en hoe jij er voordeel uit haalt.

14 Nov 2022
Tech 2 min

Beelden zijn essentieel in je marketing. Foto’s op je website, Google Bedrijfsprofiel of socialemediakanalen tonen je potentiële klanten wie je bent en bepalen de uitstraling van je merk, diensten en producten. Wil je je bedrijf presenteren met de juiste foto's of video's? In dit artikel lees je hoe je professionele beelden van topkwaliteit kan schieten om je marketing een stuk interessanter te maken. Gewoon met je smartphone!

22 Aug 2022
Tech 2 min

Mortsel - 22 augustus 2022. Mobitel, de voornaamste partner van Proximus in de regio Antwerpen, en CloudPoint, specialist in cloudomgevingen, bundelen hun krachten. Samen bevorderen Mobitel en CloudPoint de digitalisering in kmo's en grote bedrijven. De twee specialisten willen de ICT- en telecomaspecten vereenvoudigen die nodig zijn voor organisaties om in te spelen op de nieuwe manier van werken.

20 Jul 2022
Samsung 3 min

In juli 2022 lanceerde Samssung Electronics de nieuwe Galaxy XCover6 Pro, een smartphone speciaal ontworpen voor moderne businessomgevingen, krachtig genoeg om de meest veeleisende bedrijven van vandaag te ondersteunen. De XCover6 Pro biedt verbeterde mobiliteit met sterke prestaties, end-to-end beveiliging en robuuste duurzaamheid om werknemers te helpen meer uit hun apparaat te halen, waar ze zich ook bevinden.

18 Jul 2022
Apple 3 min

Binnenkort hoef je je niet langer druk te maken over doelgerichte cyberaanvallen, want Apple introduceert een nieuwe beveiligingsfunctie die gesofisticeerde spyware afweert: de Lockdown Mode. De nieuwe functie is volledig gratis en best wel opvallend, want de modus stelt je Apple-device veilig door heel wat functionaliteiten in te perken. Ontdek in dit artikel alles over wat de nieuwe vergrendelingsmodus doet, hoe je deze functie inschakelt en wanneer de modus precies van pas komt.

05 May 2022
Apple 3 min

iPads zijn voor mobiele werknemers een eenvoudige en duurzame oplossing om veldwerk efficiënt uit te voeren. Hierom zijn ze een meerwaarde voor je business. 

04 Mar 2022
Solutions 2 min

Het Repair Team is een van de laatste innovaties bij Mobitel. Een in-house service voor de B2B-klanten voor het herstellen van smartphones, tablets en laptops. Een interview met Mortada Aadmi, manager van het Repair Team.

24 Feb 2022
Samsung 3 min

Wat maakt de Z Fold 3 en Z Flip 3 ideale B2B tools voor je business? Ontdek het in dit artikel.