Freeform: zakelijke tips voor deze gratis Apple app

15 January 2024 Apple 2 min
Freeform: zakelijke tips voor deze gratis Apple app

Het is je waarschijnlijk nooit opgevallen. De gratis Freeform-app van Apple staat al op je apparaten. Met Freeform zouden je ideeën wel eens werkelijkheid kunnen worden op Mac, iPad en iPhone. Dit whiteboard biedt een grenzeloze creatieve ervaring voor je professionele en privémomenten. En je leest het goed: de app is gratis en vooraf geïnstalleerd op je apparaat. We leggen het uit.

De app die je vergezelt naar vergaderingen

Freeform is een digitaal whiteboard. Een soort eindeloze pagina waar ideeën tot leven komen. Of het nu gaat om tekst, schetsen, afbeeldingen of video's. Dit virtuele canvas biedt de ideale ruimte voor mindmapping en geavanceerde notities. Een echte copiloot voor je vergaderingen

Verbind je zakelijke ideeën

Freeform herdefinieert de manier waarop zakelijke ideeën worden verbonden en maakt het mogelijk om moodboards en creatieve kaarten te maken. Het is de perfecte tool voor brainstormings met je teams en geeft een nieuwe dimensie aan de visualisatie en realisatie van ideeën. De perfecte match met je CloudPoint cloudomgeving.

Lees ook: Connected werken: tips en checklist voor je digitale omgeving

Uitzonderlijke veelzijdigheid

Freeform is gratis en ontworpen om te integreren met het Apple ecosysteem. Het werkt naadloos op je MacBook, iPad en iPhone. Een gebruikerservaring zonder extra kosten. Je hoeft niet naar de concurrent te gaan en te betalen voor een oplossing die je al hebt.

De kracht van Freeform ligt in de mogelijkheid om gelijktijdig op verschillende Apple apparaten te werken. Bekijk je project tegelijkertijd op MacBook en iPad en gebruik de stylus op je iPad voor snelle notities, terwijl je Mac een ander perspectief biedt. Een compleet programma.

Lees ook: Zakelijke tips en tricks voor de Notes-app van Apple

Variatie in schrijven en vormen

Freeform biedt verschillende handschriftopties, van het toetsenbord tot handschrift met de stylus. Met de Scribe-optie wordt je handschrift bewerkbare tekst. Pas je handschrift aan met vooraf gedefinieerde vormen en kleuren voor een dynamisch visueel effect. Zie je jezelf al jongleren met je ideeën?

Eenvoudige integratie van media en documenten

Je kunt foto's, video's en documenten naadloos toevoegen, met automatische fotovermindering voor een soepele ervaring. Freeform biedt intelligente koppelingen met PDF-, Word- en Excel-documenten voor eenvoudigere samenwerking.

Breng al je ideeën samen

Natuurlijk wil je consistentie in je ideeën creëren voor maximale doeltreffendheid. Met Freeform kun je je ideeën onbeperkt met elkaar verbinden. Gebruik de functie 'groeperen' om bewerkbare mindmaps te maken.

Lees ook: Kmo’s in de cloud: VoIP, flexibiliteit en een lager prijskaartje

Directe samenwerking

Directe samenwerking is een van de grootste pluspunten van Freeform. Maar het is vooral een must voor elk bedrijf. Je kunt in realtime samenwerken en profiteren van een mini-videosysteem en geïntegreerde chat voor een soepele communicatie met je team. Hoe gek is dat? In een notendop: Freeform is een gratis initiatief van Apple dat je creativiteit en professionaliteit een boost geeft binnen je samenwerkingsecosysteem.

Mobitel, de voornaamste partner van Proximus in de regio Antwerpen en CloudPoint, specialist in cloudomgevingen, zijn één. Samen bevorderen Mobitel en CloudPoint de digitalisering in kmo’s en grote bedrijven. Wij willen ICT- en telecom vereenvoudigen, zodat organisaties snel inspelen op de nieuwe manier van werken.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op