Maak van jouw virtueel kantoor een realiteit

07 November 2023 Samsung 3 min
Maak van jouw virtueel kantoor een realiteit
Photo by Silivan Munguarakarama on Unsplash

Als consultant sta je voor een uitdagende job. Je leidt een hectisch leven, je bent voortdurend onderweg, je hebt lange werkdagen en je bent altijd bereikbaar. Toch is het werk ook buitengewoon afwisselend. Je bent voortdurend betrokken bij verschillende projecten voor diverse bedrijven, op uiteenlopende locaties. Deze diversiteit brengt echter ook technologische uitdagingen met zich mee. Laten we dieper ingaan op deze uitdagingen en mogelijke oplossingen.

Altijd in de weer (maar nooit zonder connectiviteit onderweg)

Als consultant is het cruciaal om optimaal op afstand te kunnen werken met klantengegevens. Het verzamelen van data op één plek is hierbij essentieel. Dit geeft je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, en tegelijkertijd te multitasken om je klanten sneller en efficiënter van dienst te zijn.

De Samsung Galaxy Z Fold biedt een oplossing die specifiek is ontworpen voor deze behoeften. De Taskbar (die lijkt op die van een pc) en nieuwe swipebewegingen maken het delen van je scherm eenvoudig. Hierdoor kan je niet alleen meerdere apps en bestanden op één scherm bekijken, maar ook je scherm delen tijdens videogesprekken.

Lees ook: Tijd te kort? Ontdek de tools van Samsung die je bedrijf tijd besparen

Met de batterij van de Galaxy Z Flip kan je de hele dag werken zonder op te laden. Een capaciteit van 3700 mAh ter beschikking. En als de batterij bijna leeg is, laad je met Super Fast Charging tot 50% op in slechts 30 minuten. Zo blijf je altijd verbonden, zelfs als je batterij bijna leeg is.

Net als op kantoor, waar je ook bent!

Voor een consultant is het van vitaal belang om snel van werkomgeving te kunnen switchen. Ook al werk je op locatie voor een klant in een ander bedrijf, je wil dezelfde werkervaring als op kantoor behouden. De Galaxy Z Fold en Samsung DeX bieden de mogelijkheid om overal jouw kantoor te creëren.

Gebruik de S Pen op het grote scherm van de Galaxy Z Fold om ideeën vast te leggen of woorden in een document te markeren. Belangrijke werkprogramma's zoals Office 365, IBM en Adobe zijn beschikbaar op je vouwbare smartphone, die je eenvoudig kan meenemen. Hierdoor kan je je klantrelaties van op afstand beheren en contracten direct ondertekenen.

De Samsung DeX transformeert je smartphone moeiteloos in een desktop. Dankzij een docking station, kabel, adapter of zelfs draadloos verbind je je smartphone met een grotere monitor. Het is alsof je met een desktop werkt, waar je ook bent.

Lees ook: BYOD of CYOD: één letter maakt een wereld van verschil

De kunst van work-life balans

Het leven van een consultant gaat vaak verder dan de reguliere kantooruren. Werkmailtjes komen 's avonds binnen, zelfs wanneer je al in bed ligt. Het is niet ongebruikelijk dat je ineens twijfelt of je een belangrijke mail echt naar de juiste persoon hebt gestuurd.

Hoe kan je zakelijk en privé op dezelfde telefoon bereikbaar zijn en tegelijkertijd je werk uitschakelen wanneer dat nodig is? De Enterprise Editions smartphones van Samsung bieden de hardware en functionaliteiten om dit te bereiken. Maak een werkprofiel aan om zakelijke apps te scheiden van je privéprofiel. Het gemak en de veiligheid van één toestel voor werk en privé.

Lees ook: Kies de juiste 'tech'-tactiek voor jouw bedrijf

Veilig werken en surfen

Consultants hebben vaak toegang tot privacygevoelige informatie. Het is essentieel om op een veilige manier te werken, vooral wanneer je advies geeft aan je klant op basis van gevoelige documenten over medewerkers, producten, diensten of bedrijfsvoering. De Samsung Knox is hierbij de sleutel tot veiligheid.

Waar je ook gaat of wat je ook doet, de Samsung Knox beschermt gevoelige informatie zoals wachtwoorden en biometrische gegevens. Bedrijfsinformatie is nooit in gevaar, zelfs niet als je toestel verloren of gestolen is. Met één druk op de knop verwijder je gevoelige data, waardoor je altijd klaar bent om veilig, snel en efficiënt op afstand te werken.

Deze pluspunten spreken voor zichzelf, maar hoe ga je aan de slag met deze informatie? Wel, het begint allemaal met een partner die van aanpakken weet. Met Mobitel haal je het meeste uit je Samsung-tools. Neem contact op om te ontdekken waarmee we je bedrijf kunnen ondersteunen.

Ik neem contact op