Waarom de Z Fold 3 en Z Flip 3 echte B2B tools zijn

24 February 2022 Samsung 3 min
Waarom de Z Fold 3 en Z Flip 3 echte B2B tools zijn

Wat maakt de Z Fold 3 en Z Flip 3 ideale B2B tools voor je business? Ontdek het in dit artikel.

Vouwbare smartphone: een must voor je business

Als ondernemer of leidinggevende weet je dat de zakenwereld voortdurend in beweging is. Efficiënte communicatie en een goed contact is net zoals je maximale productiviteit belangrijker dan ooit tevoren. Je wil je job beter, sneller én efficiënter doen, ook mobiel en onderweg.

Met een vouwbare smartphone draag je niet langer een laptop, tablet- en drie opladers mee, maar zit je hele business in één toestel. Die flexibiliteit en veelzijdigheid geven je toegang tot tal van nieuwe manieren van werken om je taken beter, sneller en productiever uit te voeren, zowel op kantoor, thuis als onderweg.

Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3

Met zowel de Galaxy Z Fold 3, als de Galaxy Z Flip 3, heb je een krachtige productiviteitstool op zak om overal en altijd flexibel te werken. Het duidelijkste verschil tussen de Z Fold 3 en de Z Flip 3, is de manier waarop je de smartphone open- en dichtvouwt. De Z Fold 3 klap je horizontaal uit en gebruik je als minitablet, terwijl je de Z Flip 3 verticaal in- en uitklapt om je werktaken uit te voeren of het toestel eenvoudig mee te nemen. 

Naast dat iconisch design en die geoptimaliseerde vouwervaring, beschikken deze vouwbare smartphones over tal van andere unieke features om aan al je noden en uitdagingen te voldoen:

Multitasken met twee schermen en Flex Mode-ondersteuning

Beschouw de Z Fold 3 en Z Flip 3 als dé tools voor de multitaskers onder ons. Dichtgeklapt lijkt de Samsung Galaxy Z Fold 3 op een normale smartphone, maar uitgeklapt geniet je van een 7,6 inch HD-scherm om te browsen, je presentaties door te nemen of aantekeningen te maken. Dat is ook het geval voor de elegante Samsung Galaxy Z Flip 3, want daar gebruik je uitgeklapt een 6,7 inch full HD-scherm voor je werktaken.

Bovendien deel je dat grote scherm van beide smartphones moeiteloos op in twee velden, dankzij de Flex Mode-ondersteuning. Volg dus gerust een videoconferentie op het ene scherm, terwijl je notities maakt op het andere scherm. Met de Z Fold 3 kan je zelfs in drie apps tegelijk werken.

Een ultieme desktop ervaring

Ook een vouwbare smartphone kan je inrichten volgens jouw eigen vertrouwde werkomgeving zoals op je desktop, want de Z Fold 3 en de Z Flip 3 zijn geïntegreerd met de Microsoft Office apps (Word, Excel, Powerpoint). Zelfs Microsoft Teams kan je er eenvoudig op installeren, zodat je kan verbinden met medewerkers op desktop, zowel thuis als op kantoor. 

Heb je nog meer schermruimte nodig? Koppel de Z Fold 3 en/of  Z Flip 3 dan draadloos aan op een externe business monitor. Koppel er een muis en toetsenbord aan en je smartphone wordt een volledig functionele PC.

Creatief en flexibel

De Galaxy Z Fold 3 kan je extra nauwkeurig bedienen met de apart verkrijgbare S Pen stylus. Ideaal als je graag notities neemt met de pen, maar niet per se op papier. De pen beweegt zeer nauwkeurig en met een ongekend lage latentie om je notities duidelijk neer te pennen. Met een eenvoudige tik verander je jouw notities meteen in digitale tekst die je kan bewerken, kopiëren en delen, wat je een hoop tijd bespaart om te transcriberen. 

Wil je bovendien snel een nieuwe teamfoto maken of wat beelden schieten voor een nieuw project? De Galaxy Z Flip 3 plaats je gewoon op een vlakke ondergrond en de Flex-modus doet dienst als statief. Zo schiet je beelden in slechts één enkele take en in je gewenste perspectief.

Beveiligde data met Samsung Knox

Je bedrijfsdata of belangrijke bedrijfsinfo zijn je meest waardevolle bezit. Om die waardevolle data te beschermen, zijn de vouwbare Z Fold 3 en de Z Flip 3 standaard uitgerust met de Samsung Knox. Dat beveiligingssysteem is geïntegreerd van chipniveau tot software, om voortdurend je bedrijfsdata nauwlettend in de gaten te houden. Doordat alle waardevolle data van je business verankerd zitten in die stevige kluis, hoef je hacking niet langer als risico te beschouwen en kan je zonder zorgen blijven verder werken. Zelfs wanneer je straks nog meer en grotere bestanden gaat versturen via 5G.

Nood aan advies voor je business?

Wil je investeren in zakelijke mobiele toestellen voor je business? Als partner van Samsung en platinum mobile reseller staan onze gecertificeerde medewerkers altijd voor je klaar om je zakelijke (mobiele) omgeving efficiënt en op maat in te richten. Wij voorzien je dan ook graag van professioneel advies.

Neem vrijblijvend contact op

Lees ook:

Meer efficiëntie en productiviteit voor field medewerkers
Aertssen: “Mobitel betekent voor mij ontzorging rond mobiele telefonie”