25 Oct 2021
Testimonials 2 min

People, Power & Passion to build on. Dat is al meer dan 50 jaar de visie van Aertssen. Naast grote uitdagingen zoals de Europese Green Deal staat de Belgische bouwgroep ook voor een mobiele communicatie-uitdaging. Interview met Wim Mertens, ICT Service Center Manager.

04 Oct 2021
Apple 3 min

Door verstandig om te gaan met de batterij in je Apple MacBook, kan je de levensduur van je device aanzienlijk verlengen. In dit artikel geven we je praktische accutips om de gezondheid van je MacBook batterij te optimaliseren. Lees even mee.

15 Sep 2021
Apple 2 min

Ze zijn er. De iPhone 13 met een nieuwe A15 Bionic chip en de nieuwe iPad. 5G-connectiviteit gegarandeerd. Dit werd o.a. aangekondigd tijdens de keynote van dinsdag 14 september. Mobitel heeft het voor u gevolgd.

30 Aug 2021
Samsung 3 min

Samsung is wereldleider op het gebied van mobiele telefonie en computing met veilige, efficiënte en business-ready oplossingen. Wat kan Samsung betekenen voor je bedrijf? Ontdek het in dit artikel.

23 Aug 2021
Solutions 2 min

Toen de Vlaamse Milieumaatschappij besliste om een vloot van meer dan achthonderd smartphones te vernieuwen, boden de Mobile Managed Services van Proximus het geknipte antwoord. Partner Mobitel stond in voor een volledige ontzorging.

24 Jun 2021
Apple 3 min

De nieuwe generaties MacBook Air, MacBook Pro en Mac mini zijn uitgerust met de revolutionaire M1-chip: de eerste eigen computerchip van Apple, exclusief ontwikkeld voor MacOS. Wat houdt die M1-chip nu in, wat kan je ermee doen en wat ben je ermee als zakelijke gebruiker? Ontdek het in dit artikel.