10 Feb 2024
Samsung 3 min

In onze bedrijven zijn er interne functies die in een comfortabele omgeving werken. En andere functies die in meer uitdagende, zelfs extreme omstandigheden werken. Voor deze medewerkers biedt Samsung zijn Rugged Range aan. Deze toestellen staan garant voor ongeëvenaarde prestaties en laten je nooit in de steek. Ontdek hoe deze robuuste technologie je helpt om verbonden, productief en beschermd te blijven, ongeacht de uitdagingen.

29 Jan 2024
Samsung 4 min

De splinternieuwe Samsung S24-reeks, bestaande uit de S24, de S24 Plus en de S24 Ultra, heeft niet alleen een verbluffende, moderne uitstraling met vier nieuwe kleuren die iedereen aanspreken. Wat écht de aandacht trekt, is de ingebouwde Artificial Intelligence (AI). Een innovatie die je als IT-professional of zaakvoerder prikkelt, niet? In deze blog duiken we in de kracht van deze AI-functies en ontdekken we hoe ze de zakelijke dynamiek kunnen versterken. Lees mee.

15 Jan 2024
Apple 2 min

Het is je waarschijnlijk nooit opgevallen. De gratis Freeform-app van Apple staat al op je apparaten. Met Freeform zouden je ideeën wel eens werkelijkheid kunnen worden op Mac, iPad en iPhone. Dit whiteboard biedt een grenzeloze creatieve ervaring voor je professionele en privémomenten. En je leest het goed: de app is gratis en vooraf geïnstalleerd op je apparaat. We leggen het uit.

17 Dec 2023
Solutions 1 min

Oké, tekenen is waarschijnlijk niet ons grootste talent. Maak uw riem vast voor 2024… Onze (echte) talenten blijven tot jullie beschikking.
Druk op play en geniet van onze ietwat “afwijkende” video…

27 Nov 2023
Tech 2 min

In 2023 heeft cloudcommunicatie zich ontpopt als een onontbeerlijk instrument voor bedrijven die streven naar optimalisatie, wendbaarheid en betrouwbare verbindingen. De vraag die nu rijst: durf jij de sprong te wagen in 2024? In dit artikel gaan we dieper in op de pluspunten van cloudtelefonie en verkennen we de mogelijkheden voor bedrijven die vooruit willen.

07 Nov 2023
Samsung 3 min

Als consultant sta je voor een uitdagende job. Je leidt een hectisch leven, je bent voortdurend onderweg, je hebt lange werkdagen en je bent altijd bereikbaar. Toch is het werk ook buitengewoon afwisselend. Je bent voortdurend betrokken bij verschillende projecten voor diverse bedrijven, op uiteenlopende locaties. Deze diversiteit brengt echter ook technologische uitdagingen met zich mee. Laten we dieper ingaan op deze uitdagingen en mogelijke oplossingen.

25 Oct 2023
Apple 3 min

Snel even een idee neertikken, een kort to-dolijstje maken, nota’s nemen tijdens een brainstorm... De Notes-app van Apple is de ideale plek om al je schrijfsels te verzamelen. Maar deze app kan nog veel meer dan je denkt. Wedden dat je in dit blogartikel enkele nieuwe ‘tips en tricks’ zult leren, ook al gebruik je Notes nu al elke dag?

23 Oct 2023
Tech 2 min

De smartphonewereld zet opnieuw een stap vooruit met de recente aankondigingen van Google: het bedrijf voegt nieuwe Pixel-producten aan hun assortiment toe. Goed nieuws voor liefhebbers van naadloze zakelijke processen! En laten we eerlijk zijn: wie houdt niet van gestroomlijnd werken? De ogen van bedrijven zijn vooral gericht op de nieuwste Pixel-smartphones: de Google Pixel 7A, 8 en 8 Pro, die exclusief bij Proximus & Mobitel beschikbaar zijn.

22 Sep 2023
Samsung 3 min

Tijdsnood is een hardnekkig symptoom van het moderne bedrijfsleven. Alles moet sneller, sneller en liefst nog een beetje sneller. Maar diep vanbinnen weet je ook dat er waarheid zit in het oude spreekwoord: ‘haast en spoed is zelden goed’. Geen zin om constant de evenwichtsoefening tussen kwaliteit en kwantiteit te maken? Ontdek hier vijf tools van Samsung die elk een stukje van je zorgen wegnemen. Zo werkt je bedrijf tegelijkertijd productiever en met minder tijdsdruk.