24 May 2024
Apple 2 min

De twee nieuwe iPad Pro's van Apple zijn niet onopgemerkt gebleven. Heb je deze nieuwe juweeltjes nog niet kunnen ontdekken? Wij geven je een samenvatting van de lancering, met als belangrijkste kernwoorden ultradun ontwerp, nieuw OLED-scherm en nieuwe M4-chip. Lees je mee?

13 May 2024
Solutions 3 min

Smartphones en mobiele toestellen liggen aan de basis van de productiviteit en samenwerking binnen jouw onderneming. Als CTO en CIO ben je op zoek naar de aanbevolen werkwijzen voor het beheer van deze mobiele apparaten. Wie wil er nu geen uitrol met managed services, gegevensbeveiliging en operationele efficiëntie garanderen? Mobitel begeleidt je bij dit proces.

24 Apr 2024
Tech 2 min

Willen je marketingteams meer corporate video's maken, maar beschikken ze niet over de nodige professionele apparatuur? Vandaag de dag is dat geen obstakel meer dankzij de technologie die in je smartphones zit. Bied als IT- en telecommanager het beste van mobiele apparaten en hoe ze te gebruiken met onze tips.

02 Apr 2024
Tech 3 min

De opkomst van de smartphone, een alomtegenwoordig onderdeel van ons dagelijks leven, herdefinieert voortdurend onze relatie met technologie. Maar wat als deze ooit revolutionaire apparaten nu gemeengoed worden? Geen paniek, er liggen spannende ontwikkelingen in het verschiet.

25 Mar 2024
Tech 3 min

Toen was er sprake van een enkel tarief. Bellen tijdens het rijden was volkomen legaal. Je moest nog steeds een antenne uittrekken voordat je je gsm kon gebruiken. Dat tijdperk doet vast een belletje rinkelen... en is intussen al 20 jaar geleden. Zullen we samen teruggaan in de tijd?

22 Mar 2024
Solutions 4 min

Of je nu een kmo of een grote onderneming bent, het beheren van de vloot van mobiele apparaten is essentieel geworden. Smartphones, tablets, laptops... als IT- of HR-manager zijn je gebruikers in toenemende mate afhankelijk van mobiele apparaten voor hun dagelijkse werkzaamheden. Je vloot brengt unieke uitdagingen met zich mee op het gebied van beveiliging, kosten en maintenance. Hoe kies je de juiste oplossing? Wij leggen het uit.

18 Mar 2024
Tech 3 min

De cloud hier, de cloud daar, de cloud overal. Je hebt misschien al wel eens lachend horen zeggen dat de cloud gewoon de computer van iemand anders is... Fout, natuurlijk. Als je dit artikel leest, denk je waarschijnlijk aan jouw migratie naar de cloud. Dit is dan ook essentieel voor jouw kmo of grote onderneming in dit digitale tijdperk. Wij kunnen je hierbij begeleiden.

10 Feb 2024
Samsung 3 min

In onze bedrijven zijn er interne functies die in een comfortabele omgeving werken. En andere functies die in meer uitdagende, zelfs extreme omstandigheden werken. Voor deze medewerkers biedt Samsung zijn Rugged Range aan. Deze toestellen staan garant voor ongeëvenaarde prestaties en laten je nooit in de steek. Ontdek hoe deze robuuste technologie je helpt om verbonden, productief en beschermd te blijven, ongeacht de uitdagingen.

29 Jan 2024
Samsung 4 min

De splinternieuwe Samsung S24-reeks, bestaande uit de S24, de S24 Plus en de S24 Ultra, heeft niet alleen een verbluffende, moderne uitstraling met vier nieuwe kleuren die iedereen aanspreken. Wat écht de aandacht trekt, is de ingebouwde Artificial Intelligence (AI). Een innovatie die je als IT-professional of zaakvoerder prikkelt, niet? In deze blog duiken we in de kracht van deze AI-functies en ontdekken we hoe ze de zakelijke dynamiek kunnen versterken. Lees mee.