De nieuwe Samsung Galaxy Xcover6 Pro: perfect match voor je business

20 July 2022 Samsung 3 min
De nieuwe Samsung Galaxy Xcover6 Pro: perfect match voor je business
Photo : Samsung Newsroom

In juli 2022 lanceerde Samssung Electronics de nieuwe Galaxy XCover6 Pro, een smartphone speciaal ontworpen voor moderne businessomgevingen, krachtig genoeg om de meest veeleisende bedrijven van vandaag te ondersteunen. De XCover6 Pro biedt verbeterde mobiliteit met sterke prestaties, end-to-end beveiliging en robuuste duurzaamheid om werknemers te helpen meer uit hun apparaat te halen, waar ze zich ook bevinden.

Nieuwe features van de Samsung Galaxy XCover6 Pro op een rij

Supersnelle 6nm-processor
De Samsung Galaxy XCover6 Pro wordt aangedreven door een verbeterde 6nm-processor om supersnelle prestaties te leveren die de werktijd verkorten en werknemers helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd.

MicroSD-kaart
Met de optionele microSD-kaart biedt de XCover6 Pro uitbreidbare opslag. 

5G-ondersteuning
Als eerste apparaat in de XCover-serie ondersteunt de XCover6 Pro 5G-netwerken. Zo werk je overal waar een signaal te vinden is supersnel.

6GHz-ondersteuning
Dankzij de ondersteuning van de 6GHz-band in Wi-Fi 6E maakt de XCover6 Pro het makkelijker dan ooit om samen te werken met collega’s.

Vervangbare batterij met lange levensduur
De batterij van de Galaxy XCover6 Pro gaat lang mee en is bovendien vervangbaar. Zo kan je de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen. Ideaal voor werknemers die veel op de baan zijn.
En dankzij de handige POGO-oplaadmogelijkheden kunnen meerdere gebruikers hun apparaat docken en snel opstarten voor ononderbroken productiviteit.

Tover je smartphone om tot een volwaardige PC dankzij Samsung DeX
Met Samsung DeX kan je de Galaxy XCover6 Pro aansluiten op een externe display, keyboard en muis. Zo wordt je smartphone een volwaardige PC. Ideaal voor werknemers die hun tijd verdelen tussen kantoor en de baan. Neem foto’s en noties terwijl je onderweg bent en verwerk ze later op kantoor tot volwaardige verslagen en documenten. Allemaal met één apparaat.

"We hebben de Galaxy XCover Pro-serie gemaakt om bedrijven een mobiel apparaat te geven dat krachtig genoeg is om aan alle eisen van moderne bedrijven te voldoen. De nieuwe Galaxy XCover6 Pro combineert duurzaamheid met naadloze connectiviteit om zowel grote als kleine bedrijven te helpen om succes te behalen."

KC Choi, Head of Global Mobile B2B Team, MX Business bij Samsung Electronics.

De Galaxy XCover6 Pro kan tegen een stootje, maar is ook fijngevoelig

De Galaxy XCover6 Pro is ontworpen voor extreme werkomstandigheden. Met een duurzaam MIL-STD-810H-gecertificeerd ontwerp, IP68-classificatie en Corning® Gorilla® Glass Victus®+, is het apparaat bestand tegen zwaar weer, vallen en andere gevaren die gepaard gaan met werken in het veld. Het maakt de Galaxy XCover6 Pro de ideale compagnon van bezorgers, verkoopmedewerkers en politieagenten. 

Dankzij de Touch Sensitivity-instellingen kan de aanraakgevoeligheid van het scherm aangepast worden. Daardoor is het toestel ook geschikt in omgevingen waar handschoenen vereist zijn. Ook in vochtige omstandigheden kan de Galaxy XCover6 Pro probleemloos gebruikt worden dankzij de geoptimaliseerde touch-eigenschappen.

Ontworpen voor de lange duur

De Galaxy XCover6 Pro is gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij het duurzame ontwerp, inclusief gerecyclede kunststoffen en een vervangbare batterij, blijft de smartphone zijn topprestatie behouden gedurende zijn uitgebreide levenscyclus. Samsung biedt ook beveiligingsupdates voor maximaal vijf jaar en vier extra One UI- en OS-upgrades na de eerste wereldwijde lancering. 

Hoewel de Galaxy XCover6 Pro een van de meest duurzame smartphones is, is hij ook een van de minst omvangrijke. De robuustheid is in balans met een stijlvol, strak ontwerp, waardoor het een slanker en ergonomischer gevoel geeft dan traditionele robuuste smartphones. De XCover6 Pro is minder dan tien millimeter dik en heeft een dynamisch 6,6-inch full-screen display.

Meerlaagse end-to-end bescherming

De Galaxy XCover6 Pro wordt beschermd door Samsungs toonaangevende end-to-end mobiele beveiliging, Samsung Knox, die meerlaagse bescherming biedt. Het platform werkt als een kluis met op hardware gebaseerde beveiligingen, volledig geïntegreerd met software om end-to-end en real-time bescherming te bieden tegen voortdurende bedreigingen.

Samsung's One UI biedt ook een extra beschermingsniveau, waardoor IT-beheerders en gebruikers eenvoudig controle hebben over hun apparaten met een intuïtieve interface, inclusief transparante opties voor delen en bescherming. Beheerders kunnen de apparaten op afstand beheren om ervoor te zorgen dat ze op elk moment optimaal beveiligd zijn. 
Bovendien garandeert biometrische ondersteuning van gezichtsherkenning en vingerafdruk dat de eigenaar de enige is die toegang heeft tot het apparaat.

Aanpasbaar aan de noden van elk bedrijf

De Galaxy XCover6 Pro bevat twee programmeerbare toetsen die aangepast kunnen worden om specifieke functies uit te voeren. Gebruikers kunnen het apparaat ook gebruiken als barcodescanner via Knox Capture of als walkietalkie via de push-to-talk functie met hoog luidsprekervolume.
Er zijn bovendien heel wat accessoires te verkrijgen, zoals Smart Case, POGO/multi-device/acculaders, oplaadhouders, riemclips en PTT-headsets.
Zo is de Samsung Galaxy XCover6 Pro aanpasbaar aan de wensen van elk bedrijf.

Mobitel: jouw officiële Samsung Partner

Wil jij de nieuwe Samsung Galaxy XCover6 Pro uitproberen voor je bedrijf? Dan kan je bij Mobitel terecht. Als officiële Samsung Partner realiseren wij een totaaloplossing voor het implementeren van Samsungproducten in je organisatie.

Meer weten? Contacteer ons

Lees ook:

Een veilige werkomgeving met de Samsung Knox
Zo gaat Apple om met jouw privacy
Vlaamse Milieumaatschappij: “Vlekkeloze omzetting smartphonevloot”